Catalan Spanish English German French Italian
 

Temps de tardor

A la tardor la muntanya es vesteix de colors i ens mostra la seva vessant plàcida. Els arbres caducifolis deixen anar pausadament les seves fulles encatifant senders i corriols. Caminar-hi olorant els aromes del bosc esdevé una activitat reconfortant.

Alguns arbres com l’arboç, la servera o la moixera ens ofereixen els seus fruits ja madurats. D’altres com les blades, els aurons o els corners realitzen el seu canvi gradual de color i impregnen el bosc d’un autèntic festival cromàtic. I al sòl humit del bosc van sorgint aquí i allà bolets de tota mena.

TARDOR-02

Sens dubte, la tardor és una de les èpoques de l’any que resulta ideal pels amants de la muntanya i el senderisme. És quan es pot gaudir d’una manera especial de la natura. La calor forta ja ha marxat. Caminar sense presses pels boscos resulta una teràpia benefactora. I què saludable resulta respirar l’aire oxigenat d’aquests llocs envoltats de bones energies!

TARDOR-03
Des dels cims de les muntanyes s’hi pot viure una bona experiència, contemplant els amplis panorames paisatgístics i respirant alenades d’aire ja més fresc de la tardor.
.
 

Així doncs, la tardor ens brinda la possibilitat d’apropar-nos a la natura, carregar les piles i viure bones sensacions. Aprofitem-ho!