Catalan Spanish English German French Italian
 

Turisme, excursions i activitats a la natura per a famílies amb nens i nenes

Oferim moltes propostes per gaudir de la natura amb la família: excursions de dificultat baixa, activitats de sensibilització ambiental, jocs a la natura per a grans i per a petits, relats de contes i llegendes, identificació d’estels i constel·lacions a les nits d’estiu…

1 Si sou un grup de famílies, us podem preparar una sortida a la vostra mida. Només cal que contacteu amb nosaltres, ens expliqueu el vostre cas i què us agradaria fer. Llavors us passarem un pressupost i una o vàries propostes adaptades al vostre grup. Si hi esteu d’acord, només caldrà concretar el dia. Així de fàcil!

2 Si sou una família, també us podeu afegir a les activitats que programem. Moltes de les sortides que fem són aptes per a nens i nenes. Només heu de consultar la nostra agenda i escollir l’activitat que us interessi. Expliqueu-nos quines edats tenen els petits de casa i us confirmarem si la sortida és adequada o no per a ells. Les famílies teniu descompte!

3 Si sou una família, podeu participar al cicle “D’excursió en família”. A la nostra agenda trobareu activitats específiques per a famílies amb infants. Ben aviat publicarem les properes excursions i noves propostes. Estigueu atents i atentes!