Regals originals

REGALA EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Des de Catsud oferim activitats guiades que serveixen per fer regals originals. Per tant, et proposem regalar experiències úniques portant a terme activitats de proximitat. Perquè tenim una oferta variada i suggerent d’excursions a peu i rutes culturals.

Són sortides per descobrir paratges fascinants de la nostra geografia. Per tant, són activitats d’ecoturisme per passar-ho bé descobrint nous indrets del territori.

També realitzem sortides vivencials amb contacte amb la natura. Ideals per desconnectar i fer salut.

A més, oferim activitats relacionades amb la cultura del vi i l’oli: excursions per paisatges de vinyes i oliveres, visita cellers, així com tastos de vins i olis del territori, etc.

A més de tot això, a la primavera i a l’estiu oferim activitats d’astronomia per gaudir del firmament estelat.

Vols fer regals originals i únics a la teva parella, als teus amics, als teus familiars, als membres de la teva associació o als treballadors de la teva empresa?

Perquè segur que els pots sorprendre amb alguna d’aquestes propostes!

Activitats d’ecoturisme amb rutes guiades de senderisme. Per descobrir paratges de gran atractiu d’espais naturals o territoris rurals.

 Sortides vivencials a la natura per desconnectar i també per a viure una experiència saludable.

 Tastos de vins olis del territori.

Rutes culturals amb visites a llocs interessants.

 Rutes temàtiques pel territori.

Activitats d’astronomia a la primavera i l’estiu.

També podem oferir rutes incògnita amb activitats inesperades.

.
Tria la que més t’interessi i et fem un pressupost. També pots combinar diverses propostes. A més, preparem regals a mida i organitzem activitats personalitzades adaptades als gustos i desitjos de cadascú.

Els regals poden ser en el format horari que més us convingui, perquè nosaltres ens podem adaptar. De manera que, podeu escollir un matí o una tarda, un dia, un cap de setmana o també diversos dies. Per tant, expliqueu-nos què voleu i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Finalment, podeu elegir regalar una activitat programada de la nostra agenda.

REGALS DESTACATS

Banys de bosc
BANYS DE BOSC

.

Menorca màgica

Comentaris

Deixa un comentari