Catalan Spanish English German French Italian
 

CATSUD-ACTIVITATS-PRESENTACIÓPer gaudir del temps lliure

Què fem? Ecoturisme, sortides divulgatives i interpretatives, activitats de sensibilització ambiental, astronomia a l’estiu, …

On? Principalment al sud de Catalunya, però també a altres comarques catalanes. A més fem activitats a territoris propers, com Terol i Castelló. I a l’illa de Menorca.

Tenim un ampli ventall de propostes per descobrir els valors naturals, culturals i paisatgístics d’aquestes terres. Per passar-ho bé coneixent nous indrets!.


1

Pioners

Vam fer la primera activitat de senderisme cultural i sensibilització ambiental el juny de 2001. Som una empresa pionera en oferir activitats ecoturístiques al sud de Catalunya.

2

Activitats programades

Organitzem activitats programades durant els caps de setmana, festius i vacances.
Podeu veure la programació a través del calendari i de l’agenda.

3

Activitats a la carta

Oferim activitats a la carta per a grups. Disposem d’un catàleg amb propostes per a tots els públics i gustos, per a que escolliu la que més us interessi i agradi. A l’apartat “A la carta” podeu fer la recerca per tipus d’activitats o bé per zona geogràfica o espai natural (fent servir les etiquetes). Si no trobeu el què busqueu, us ho fem a mida.

4

Activitats per regalar

Preparem regals a mida per a sorprendre als vostres amics i amigues, familiars, etc. A l’apartat Per regalar” trobareu algunes suggerències.

Regaleu experiències!

Un turisme de proximitat, responsable i de qualitat

Donem a conèixer el territori, la seva gent i el seu patrimoni d’una manera saludable i sostenible. Les activitats que organitzem tenen un impacte ambiental mínim, ja que la majoria són itineraris a peu. A més afavorim l’ús compartit de cotxe i transport públic fins els punts de trobada.

Participar en les nostres activitats és una forma de cuidar-se, d’aprendre i d’aprofitar el temps lliure. A més, és respectuós amb l’entorn i ajuda a la població local. En teniu més detalls clicant aquí.

Animeu-vos i poseu-vos en marxa!  .

 


Les nostres especialitats

 • Activitats de senderisme al Parc Natural dels Ports, Parc Natural de la Serra de Montsant, Parc Natural del Delta de l’Ebre, Parc Natural de la Tinença de Benifassà i PNIN de Poblet.
 • Activitats de senderisme als Espais d’Interès Natural de les comarques de Tarragona: serres de Cardó-el Boix, serres del Pas de l’Ase, muntanyes de Tivissa-Vandellòs, serra de Llaberia, muntanyes de Prades, serres de Gaià.

 

 • Excursions per les comarques de Tarragona.
 • Activitats d’enoturisme i oleoturisme a les comarques del Priorat, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.
 • Itineraris històrics pels Espais de la Batalla de l’Ebre.
 • Itineraris històrics per la Ruta del Ibers.

 

 • Senderisme i activitats a la natura a l’illa de Menorca, Reserva de la Biosfera.
 • Senderisme i activitats a la natura a les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera.
 • Sortides de descoberta, tallers i jocs ambientals per a centres educatius.
 • Activitats d’astronomia a la primavera i a l’estiu.
 • Activitats a la natura: jocs, dinàmiques de grup, exercicis de relaxació, etc.


Tarifes 2017

 • A la fitxa de cada activitat hi trobareu el preu.
 • Descomptes per a famílies.
 • Els preus inclouen: activitat, informació, assegurances.



A la natura i a la muntanya, amb seguretat.

Les activitats que fem s’han preparat a consciència per tal d’oferir als participants una experiència positiva, en la que el benestar i seguretat de les persones són part fonamental.

La prevenció és primordial. Per això organitzem sortides adaptades a cada època de l’any i aptes per a la majoria de gent. A més el coneixement que tenim del territori, el seguiment acurat de la previsió meteorològica i del temps, junt a la formació, experiència i manera de guiar l’activitat, fan que els possibles riscos es redueixin considerablement. Els participants sempre estan coberts amb assegurança de responsabilitat civil i assegurança d’accidents i rescats.

Així i tot, per gaudir de la natura i de la muntanya amb seguretat i tranquil·litat, és important que conegueu unes normes bàsiques i el protocol de primers auxilis. Us convidem a fer-ho clicant aquí.