Descobertes amb tots els sentits

Des de 2001 us guiem pels llocs més interessants i bonics del sud de Catalunya.  Per a que gaudiu plenament de la descoberta de la natura i cultura d’aquestes terres.

Estem especialitzats en el Priorat, Terres de l’Ebre i Menorca, ja que són els llocs que ens han vist néixer i on vivim.

També us acompanyem per altres indrets propers, com la Tinença de Benifassà i les comarques del Matarranya, Els Ports i Baix Maestrat.

Oferim diferents tipus d’activitats i rutes per a conèixer aquest territori divers i desconegut, que ben segur us agradarà i sorprendrà.

Promovem un turisme de proximitat, sostenible i de qualitat. Les activitats que fem tenen un impacte ambiental baix, ja que la majoria són itineraris a peu amb grups reduïts.

.

1

Pioners

Vam fer la primera activitat de senderisme interpretatiu i sensibilització ambiental el juny de 2001. Som una empresa pionera en oferir activitats ecoturístiques al sud de Catalunya.

2

Activitats programades

Organitzem activitats obertes a tothom durant els caps de setmana, festius i vacances. Podeu veure la programació a través del calendari i de l’agenda.

3

Activitats a la carta

Oferim activitats a la carta per a grups. Tots els dies de l’any. Disposem d’un catàleg amb propostes per a tots els públics i gustos. Al cercador de la pàgina principal podeu fer la recerca que més t’interessi. O us preparem una activitat a mida.

4

Activitats per tipologia

Podeu triar la tipologia que sigui del vostre interès: senderisme interpretatiu, activitats culturals, rutes temàtiques, sortides vivencials, enoturisme, oleoturisme, astronomia i educació ambiental.

5

Activitats per destinació

A la portada del web hi ha una secció on podeu buscar el que oferim a cada comarca o destinació.

Participar en les nostres activitats és una forma de cuidar-se, d’aprendre i d’aprofitar el temps lliure. A més, és respectuós amb l’entorn i beneficia a les poblacions locals. En teniu més detalls clicant aquí.

.