Ens apassiona el que fem…

… i ens encanta acompanyar-te a descobrir espais naturals i entorns rurals amb un ric patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

Estem especialitzats en el sud de Catalunya i en l’illa de Menorca. També coneixem i et guiem per altres indrets propers, com la comarca del Matarranya, la Tinença de Benifassà i la zona del Maestrazgo-Els Ports. 

.

1

Pioners

Vam fer la primera activitat de senderisme interpretatiu i sensibilització ambiental el juny de 2001. Som una empresa pionera en oferir activitats ecoturístiques al sud de Catalunya.

2

Activitats programades

Organitzem activitats obertes a tothom durant els caps de setmana, festius i vacances. Pots veure la programació a través del calendari i de l’agenda.

3

Activitats a la carta

Oferim activitats a la carta per a grups. Tots els dies de l’any. Disposem d’un catàleg amb propostes per a tots els públics i gustos. Al cercador de la pàgina principal pots fer la recerca que més t’interessi. O et preparem una activitat a mida.

4

Activitats per tipologia

Pots triar per la tipologia que sigui del teu interès: senderisme interpretatiu, activitats culturals, rutes temàtiques, sortides vivencials, enoturisme, oleoturisme, astronomia i educació ambiental.

5

Activitats per destinació

A la portada del web hi ha una secció on pots buscar el que oferim a cada comarca o destinació.

Promovem un turisme de proximitat, sostenible i de qualitat. Les activitats que fem tenen un impacte ambiental baix, ja que la majoria són itineraris a peu amb grups reduïts.

Participar en les nostres activitats és una forma de cuidar-se, d’aprendre i d’aprofitar el temps lliure. A més, és respectuós amb l’entorn i beneficia a les poblacions locals. En tens més detalls clicant aquí.

.