Per gaudir del temps lliure

Què fem? Activitats d’ecoturisme, excursions divulgatives i interpretatives, activitats de sensibilització ambiental, astronomia, …

On? Principalment al sud de Catalunya, però també a altres comarques catalanes. A més fem activitats a territoris propers, com Terol i Castelló. I a l’illa de Menorca.

Tenim un ampli ventall de propostes per descobrir els valors naturals, culturals i paisatgístics d’aquestes terres. Per passar-ho bé coneixent nous indrets!.

1

Pioners

Vam fer la primera activitat de senderisme cultural i sensibilització ambiental el juny de 2001. Som una empresa pionera en oferir activitats ecoturístiques al sud de Catalunya.

2

Activitats programades

Organitzem activitats programades durant els caps de setmana, festius i vacances. Pots veure la programació a través del calendari i de l’agenda.

3

Activitats a la carta

Oferim activitats a la carta per a grups. En dies festius i també en dies laborables. Disposem d’un catàleg amb propostes per a tots els públics i gustos. Al cercador de la pàgina principal pots fer la recerca que més t’interessi. També fem activitats a mida.

4

Activitats per tipologia

Pots triar activitats per la tipologia que més sigui del teu interès: senderisme interpretatiu, activitats culturals, rutes temàtiques, sortides vivencials, enoturisme, oleoturisme, astronomia i educació ambiental.

5

Activitats per destinació

A la portada del web hi ha una secció on pots buscar les activitats que oferim a cada comarca o destinació.

Un turisme de proximitat, responsable i de qualitat

Donem a conèixer el territori, la seva gent i el seu patrimoni d’una manera saludable i sostenible. Les activitats que organitzem tenen un impacte ambiental mínim, ja que la majoria són itineraris a peu amb grups reduïts. A més afavorim l’ús compartit de cotxe i transport públic fins els punts de trobada.

Participar en les nostres activitats és una forma de cuidar-se, d’aprendre i d’aprofitar el temps lliure. A més, és respectuós amb l’entorn i ajuda a la població local. En teniu més detalls clicant aquí.
.

Número d’inscripció en el ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya): 030600.