Catalan Spanish English German French Italian
 

Menorca màgica a l’estiu

MENORCA-ACTIVITATS-ESTIU
Una altra manera de descobrir l’illa

Amb aquesta activitat programada per l’estiu us brindem la possibilitat de conèixer paratges sorprenents i indrets idíl·lics de l’illa de Menorca.

MENORCA-SORTIDES-ESTIU

MENORCA-EXCURSIONS-RUTES-ESTIUMenorca és l’espai on el temps es detura i els somnis es fan realitat o potser on la realitat sembla un somni. Quan un arriba allí tot canvia i pren una dimensió diferent.

MENORCA-VACANCES-ESTIU-2015Per sort, els tresors que amaga l’illa encara són nombrosos i descobrir-los resulta sorprenent i enriquidor. La història de Menorca és mil·lenària i fascinant.

Com una joia refulgent, aquesta illa lluminosa ha estat cobejada per l’home al llarg dels temps. Els abundants llocs verges que conserva són espectaculars i plens de contrastos. Sentir-los i viure’ls amb plenitud esdevé una experiència plaentera. Conèixer la seva història i les seves intrigants llegendes resulta força interessant.

MENORCA-VACANCES-ESTIU
Portem a terme aquestes propostes guiades amb el rigor, la qualitat i el caràcter cultural que venim oferint a les nostres rutes guiades per Menorca des de l’any 2007.

MENORCA-EXCURSIONS-ESTIU-VACANCES
Us animem doncs a viure experiències inesborrables, a deixar-vos sorprendre gratament i a descobrir la Menorca màgica.

Activitat relacionada: Menorca màgica

Opinions sobre les activitats a Menorca