Catalan Spanish English German French Italian
 

Itineraris amb història

Itineraris a peu i rutes en cotxe per conèixer sobre el terreny llocs que formen part de la nostra història. Els Espais de la Batalla de l’Ebre, El país dels ilercavons (La Ruta dels Ibers), la Ruta del Carrasclet, l’Art Rupestre, són algunes de les activitats comentades que oferim.

Llocs i vivències de la Batalla de l’Ebre

La Batalla de l’Ebre forma part de la nostra història. Les restes d’aquesta batalla, els seus paisatges i escenaris són avui territoris històrics que s’estan recuperant en la memòria col·lectiva.

Dintre d’aquest context, us proposem una sèrie d’activitats guiades en cotxe i itineraris a peu als espais de la Batalla de l’Ebre, per conèixer sobre el terreny llocs que foren escenari dels diversos esdeveniments de la batalla.
.
I a la vegada també us proposem conèixer de manera relatada les vivències d’algunes persones: soldats, brigadistes internacionals, civils, sanitaris, etc. Avui, els llocs i records de la batalla de l’Ebre estan envoltats de bells paisatges impregnats d’un silenci que convida a la reflexió.
.

Propostes de dos dies
Itineraris guiats a peu i en cotxe pels Espais de la Batalla de l’Ebre. Us confeccionem i organitzem una proposta d’activitats de dos dies de durada segons els vostres gustos i preferències.

– Interpretació geogràfica de la batalla.
Context polític i militar de la batalla.
Els mitjans materials i els protagonistes actius: els combatent i els comandaments.
Afectació de la batalla a la població civil.