Catalan Spanish English German French Italian
 

Fruint dels Ports

Aquesta proposta inèdita de 7 dies pretén envoltar les muntanyes dels Ports.

Els Ports són una autèntica meravella natural que aplega valors de gran importància: biològics, paisatgístics, etnològics, històrics, gastronòmics, culturals, etc.

ENCERCLANT-ELS-PORTS-CATSUD-02
El conjunt muntanyós dels Ports actua com a nexe d’unió vital entre el Sistema Mediterrani Català i el Sistema Ibèric. Nosaltres us proposem encerclar-los. Durant aquest 7 dies caminarem per paratges emblemàtics i sorprenents dels Ports. Descobrirem pobles, llogarrets i masos dels Ports i coneixerem històries, llegendes i tradicions.

ENCERCLANT-ELS-PORTS-CATSUD-03
L’època de l’any ens permetrà viure de ple i sentir l’esclat primaveral de la natura. Naturalment, gaudirem dels amplis i variats paisatges que ens oferiran els itineraris a peu i les rutes en cotxe.

ENCERCLANT-ELS-PORTS-CATSUD-01
Ens delectarem amb la rica i saborosa gastronomia dels Ports.
En definitiva fruirem de valent d’aquesta experiència única.

ENCERCLANT-ELS-PORTS-CATSUD-05 Abraçarem les muntanyes dels Ports des dels quatre punts cardinals. Iniciarem aquest peculiar trajecte per la Terra Alta. Ens endinsarem pels Ports de la comarca del Matarranya (Aragó). Passarem per la comarca dels Ports (País Valencià) amb la zona de Morella com a protagonista. Pujarem a les muntanyes de la Tinença de Benifassà, al Baix Maestrat. Acabarem de tancar el cercle per les comarques catalanes del Montsià i el Baix Ebre.

PORTS-FREDES-020

ENCERCLANT-ELS-PORTS-CATSUD-04

Pobles i viles dels Ports: Horta de Sant Joan, Arnes, Vallderoures, Pena-roja de Tastavins, Morella, Herbeset, El Boixar, la Sénia, Mas de Barberans, són alguns dels llocs per on passarem i visitarem. Les activitats estan pensades i alternades de tal manera que es podran fer còmodament i sense presses. No et perdis aquesta nova experiència carregada de bones sensacions!

Activitat relacionada: Encerclant els Ports