Catalan Spanish English German French Italian
 

El solstici, una oportunitat

La paraula solstici vol dir “el sol s’atura”
Els solsticis són una pausa, una oportunitat per reflexionar, avaluar i veure on volem anar. Són un moment per expressar els nostres desitjos i intencions, assimilar els nostres aprenentatges i sentir la nostre connexió amb el cicle de la terra i el sol.

SOLTICI HIVER 3

La màgia dels solsticis
El solstici d’hivern, la nit més llarga de l’any, ens recorda que allò nou neix de la foscor, i que un període de descans i renovació és essencial a la vida.
Tant els solsticis com els equinoccis són una oportunitat potent per unir els nostres cicles interiors amb els cicles exteriors, i així enfortir el nostre camí a la vida.

Quan creem un moment de pausa al voltant dels solsticis (i equinoccis), i som conscients del que estem deixant enrere i de cap a on volem anar, ens obrim a que passin coses màgiques a la vida.

SOLTICI HIVER 2
El moment oportú de l’any

Els solsticis són un moment perfecte per fer una pausa i escoltar el que està per arribar. Obre’t a rebre coses noves i a plantar les llavors simbòliques del que vols gestar i vols que floreixi i doni fruit. Què vols oferir de tu al món en els mesos que vénen?

SOLSTICI HIVERN 1

Saber fer una pausa
No cal que portis excés d’equipatge –patrons, hàbits, situacions, relacions- cap a aquesta nova estació. Pren-te una pausa per deixar anar tot el que no necessites –emocionalment, físicament i mentalment-.
A partir d’ara la terra es mou en un cicle diferent.


Traducció i adaptació d’un text de Sophia Style.
http://mujerciclica.com/