Catalan Spanish English German French Italian
 

Crepuscles

Molts de vosaltres heu pogut veure i viure la bellesa de moltes postes de sol a les excursions de capvespre nit que organitzem a l’estiu. Quants crepuscles plens d’encís i plenitud hem compartit des de la serra de Montsant, des de la serra de Llaberia, o des d’altres muntanyes!

POSTES-DE-SOL-CATSUD-005

De fet, seria un bon hàbit contemplar, ni que fos per una petita estona, les sortides i les postes de sol, i així recuperar aquest ritme tan natural i tan sa.

LLUMS-DE-CAPVESPRE-CATSUD-003Viure els moments del crepuscle a la muntanya ens dóna molt de positiu. L’entorn no pot ser més ideal. L’aire fresc de les altituds ens aporta energia vital, ens tonifica el sistema nerviós i ens estimula la circulació. Els horitzons amplis ens enforteixen la vista, sovint acostumada a llocs tancats. Els colors canviants de la muntanya i el cel ens omplen de vitalitat i satisfacció.

Un capvespre dalt la muntanya ens dóna la possibilitat de fruir d’uns bons moments, on s’ha de deixar que les sensacions es vagin succeint de manera gradual. Val la pena viure aquesta experiència a fons, de manera conscient, i a la vegada compartir-la amb altres persones afins a aquestes pràctiques. La dinàmica de grup n’augmenta el poder i els efectes benefactors.

ACTIVITATS-A-LA-NATURA-CATSUD-042Experimentar els moments plàcids del capvespre pot significar també un enriquiment interior a través del contacte amb la natura i la vida que ens envolta.

D’aquesta manera prenem consciència que formem part d’un planeta lluminós: Gaia, la mare Terra.

A la vegada una experiència tan senzilla com contemplar una posta de CAPVESPRE-09-08-11sol ens pot obrir l’entrada a un món de sensacions oblidades que formen part del nostre ser.

En definitiva, tenim a l’abast la possibilitat de portar a terme una pràctica saludable que ens aporta beneficis i enriquiment personal.

Activitats relacionades:
Capvespre seductor