Charo de Barcelona

Ports de Tortosa

ABRIL 2018. Gràcies Josep pel descobriment d’uns espais naturals magnífics com el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i el Parc Natural dels Ports. La pujada a la Moleta del Terme mereix l’ esforç. Ah! i la bufalaga mai més serà una planta desconeguda.

Rosa Serre

Ports de la Tinença

ABRIL 2018. SETMANA SANTA. Uns dies fantàstics, llocs preciosos, bon guia i excel·lent companyia!! Fins a la propera Josep!!

Joan Adam

Ports de la Tinença

ABRIL 2018 Una bona manera de passar la Setmana Santa. Les excursions son de nivell mitjà, i per tant molt assumibles amb bons paisatges, i amenitzades sempre amb les explicacions del Josep sobre la història que envolta les muntanyes d’una manera molt amena i interessant.

Vaig estar molt a gust fent pinya amb la gent, no només durant les excursions sino també a l’hora dels àpats.

Felicitats per la iniciativa Josep! Organització: un 10!

Xavier Claramunt

Baix Ebre: muntanya, mar i riu

MARÇ 2018. BAIX EBRE. Un recorregut completíssim i molt variat de tot el que pot oferir la comarca. Com sempre ho hem gaudit molt, amb el bon ambient, les fantàstiques explicacions i tracte del Josep i la bellesa del territori. Una experiència molt recomanable. Animo a tots els de la capital que descobreixin el Sud a través de Catsud!!!

Isidre Garcia

Priorat, per descobrir

FEBRER 2018. PRIORAT. Una bona manera de conèixer el nostre territori, fent esport i cultura. Amb bona companyia i millor guiatge!!!

Teresa Bladé

Ports de Morella

Com sempre, anar amb Catsud és gaudir molt de la natura i també de les explicacions que ens fa el Josep. Vam estar un cap de setmana de 3 dies a Morella amb uns entorns fantàstics.