Inés Allones

Ports, paradís del senderisme

El títol d’aquesta excursió defineix perfectament tot lo viscut durant el pont. Un temps boníssin ens va acompanyar per camins, boscos i vistes fantàstiques. Paisatges verds i nets, plens d’històries i bellesa.
Gràcies Josep i gràcies al grup!!!

Joana Albiol

Ports, paradís del senderisme

Gracies Josep per aquests 4 dies en plena natura, amb llocs molt diversos amb vistes impressionants, gaudint d’uns Ports impregnats de verds. Hem tinguts la sort de tenir un temps boníssim que ha donat una llum especial a aquesta terra.
El grup com sempre fantàstic…

Xavier Claramunt

Boscos terapèutics

La Vall de Cardó és un indret màgic que realment et permet aquesta experiència immersiva i terapèutica. Si a més a més és a la tardor, amb els colors i les olors que t’embolcallen, i ben guiats i amanit d’històries i informacions que ens dóna el Josep, ho fan immillorable. Molt recomanable!

Joan Arqué Alcové

Eclipsi lunar

Realment una nit màgica. Tot i que la tímida lluna no es va deixar veure fins passada una bona estona, la descoberta va ser impressionant. I mentrestant, en Josep amenitzava la vetllada amb els seus interessants relats. Val molt la pena viure una experiència amb Catsud.

Charo Gonzalo

Ports de Tortosa

Gràcies Josep pel descobriment d’uns espais naturals magnífics com el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i el Parc Natural dels Ports. La pujada a la Moleta del Terme mereix l’ esforç. Ah! i la bufalaga mai més serà una planta desconeguda.

Rosa Serre

Ports de la Tinença de Benifassà

Uns dies fantàstics, llocs preciosos, bon guia i excel·lent companyia!! Fins a la propera Josep!!

Joan Adam

Ports de la Tinença de Benifassà

Una bona manera de passar la Setmana Santa. Les excursions son de nivell mitjà i per tant molt assumibles, amb bons paisatges i amenitzades sempre amb les explicacions del Josep sobre la història que envolta les muntanyes d’una manera molt amena i interessant.

Vaig estar molt a gust fent pinya amb la gent, no només durant les excursions sinó també a l’hora dels àpats.

Felicitats per la iniciativa Josep! Organització: un 10!

Xavier Claramunt

Baix Ebre: muntanya, mar i riu

Un recorregut completíssim i molt variat de tot el que pot oferir la comarca. Com sempre ho hem gaudit molt, amb el bon ambient, les fantàstiques explicacions i tracte del Josep i la bellesa del territori. Una experiència molt recomanable. Animo a tots els de la capital que descobreixin el sud a través de Catsud!!!

Isidre Garcia

Priorat, per descobrir

Una bona manera de conèixer el nostre territori, fent esport i cultura. Amb bona companyia i millor guiatge!!!

Teresa Bladé

Ports de Morella

Com sempre, anar amb Catsud és gaudir molt de la natura i també de les explicacions que ens fa el Josep. Vam estar un cap de setmana de 3 dies a Morella amb uns entorns fantàstics.

Olga Muriscot

La vall del Cérvol

Moltes gràcies per aquests fantàstics dies per la Vall del Cérvol. Feia molt de temps que no desconnectava com ho he fet. Les excursions fantàstiques, molt ben organitzades. Josep, ets el millor guia que he conegut. Repetiré segur.

Conxi Vargas

La vall del Cérvol

La Vall del Cérvol (II) ha estat una descoberta idíl•lica: quatre dies amb unes excursions molt ben triades i planificades, un paisatge canviant i diferent, un grup encantador i un guia que ens ha portat a indrets encisadors. Menció especial als tastets de vins, ametlles i pastissets. Altrament el transport de Barcelona a La Sénia va ser en un autobús que fa aquest trajecte directe. Tot plegat han estat uns dies molt intensos plens de bones sensacions. Gràcies Josep per fer-ho possible.

Xavier i Pilar

Excursions pels Ports

Hola Josep!
Moltíssimes gràcies pel cap de setmana de senderisme als Ports.
Et voldríem agrair tant la professionalitat com el tracte personal que vas tenir en tot el cap de setmana. Vam estar encantats de poder compartir les sortides i el bon ambient dels grups. Segur que repetirem i a més farem difusió de la web i farem córrer el boca-orella.
Tant de bo puguem trobar aviat algun altre dia per poder seguir coneixent aquest sud tant bonic i massa desconegut per a nosaltres.

Eduard Adorna

Muntanyes de Tivissa

La ruta dels Borjos a Tivissa és atractiva i recomanable. Josep ens va portar per uns punts de vistes fantàstiques i, a més, amb bones explicacions del territori. Recomano a altres com jo, de Barcelona, a apropar-se i conèixer una zona amb molt de contingut. Salutacions!

Miquel Pedrós

Priorat, per descobrir

Vam passar un cap de setmana fantàstic al Priorat en companyia de l’Ana i en Josep. Es notava que son uns apassionats de la seva feina i que la coneixien a la perfecció. A més, el tracte va ser perfecte. Una experiència recomanable.

Annelie Tuengerthal

Menorca màgica

Fa bastant temps que estic participant en sortides organitzades per Catsud i sempre han estat al sud de Catalunya: a Montsant, als Ports…, regió que m’atrau molt. Aquestes excursions tan ben comentades amb fets històrics, coneixements geogràfics, culturals i llegendes m’agraden molt.
Enguany m’he regalat l’estada a Menorca, illa mediterrània, que no sembla ser-ho molt. Ara a la primavera m’ha recordat Irlanda, tan verda i tan plena de cant d’ocells. Agraeixo molt la bona organització, les intrigants llegendes i la bona companyia del grup.
Moltes gràcies.

José M. Rodríguez

Menorca màgica

Fantàstics dies a Menorca amb una combinació perfecte de variades excursions de senderisme, paisatges i llegendes en molt bona companyia. Felicitats, Ana i Josep, per l’excel·lent guiatge!

Pau Borràs

Espais de la Batalla de l’Ebre

Ahir vam participar de la sortida guiada per en Josep, sobre els Espais de la Batalla de l’Ebre.
Si fos una crítica gastronòmica, diríem que va ser un plat deliciós, cuinat de forma senzilla i en els que es reconeixien tots els gustos i aromes dels ingredients. Enhorabona!!!
Dels bons plats, sempre en queden ganes de repetir-los.