Ribera d’Ebre
Destinació
5 hores
Durada
Activitats culturals, Enoturisme
Tipus activitats
Mínim: 7 persones
PER A GRUPS

Vins estiuencs, un estímul per als sentits

L’estiu convida a degustar vins frescos i agradables al paladar. Principalment vins blancs i rosats de graduacions suaus. La DO Terra Alta i la DO Montsant ens ofereix una amplia gamma de vins amb atributs de qualitat excel·lent. Per tastar i assaborir a l’estiu. Són vins nascuts en uns territoris amb identitat.

Darrera els vins del territori hi ha tota una filosofia de treball i viure la vida. Dintre d’una ampolla no només hi ha un vi d’unes característiques determinades. També hi trobem una història i una tradició que s’ha perpetuat a traves de generacions. I sens dubte, darrera un vi hi ha un paisatge harmònic i ben cuidat. Quan obrim una ampolla descobrim tot un món cultural al voltant de la vinya i el vi que cal saber interpretar i valorar.

Capvespres màgics d’estiu

A l’estiu les postes de sol fascinen. Cada posta és única. El Sol és una estrella que ens dona llum, escalfor i vida. Una autèntica meravella celestial que quan es pon per l’oest inunda el territori d’una llum acolorida. Els tons daurats, bronzejats i rogencs es van alternant. Situats enmig de la natura una bellesa serena s’imposa. La llum violeta del crepuscle apareix lentament. Són moments màgics que esdevenen un plaer per als sentits!

La seducció de la lluna plena

Una vegada la lluna ha completat la meitat del seu viatge al voltant de la Terra, la cara que reflexa la llum del sol se’ns mostra com la lluna plena. En aquesta fase la lluna es troba “darrera” de la Terra respecte al Sol. Durant les poques hores que dura la lluna plena, aquesta fa notar la seva influència sobre la Terra i tots els seus essers vivents.

A les nits plàcides d’estiu la lluna plena pren protagonisme. La  claror del pleniluni transforma la visió del paisatge nocturn. El resplendor il·lumina de manera especial muntanyes i boscos. Apareix el perfum subtil de la nit. Són moments idonis per relatar contes i llegendes relacionades amb el firmament.

Població de trobada: Tivissa
Comarca: Ribera d’Ebre
El preu inclou:
Tast de vins de la DO Montsant i la DO Terra Alta Assegurances
Observació: Activitat exclusiva per a majors d’edat.
1

Activitats

En aquesta experiència unim vins i natura. En un entorn natural força atractiu assaborirem vins de la DO Montsant i la DO Terra Alta. És un lloc ideal per gaudir d’extensos panorames paisatgístics de l’Ebre. I les postes de sol esdevenen fantàstiques, d’una gran bellesa cromàtica. I la lluna plena quan surt de darrera les muntanyes imposa la seva lluminositat nocturna.

En un entorn tranquil i en uns moments del dia en que s’imposa la pau, degustarem vins refrescants i de sabors ben diferents. Farem tertúlia sobre el món dels vins al llarg de la història en el nostre territori. La proposta tindrà lloc en un paratge amb història i rodejat de bells paisatges.

Horari activitat: de les 19:00 h a les 00:00 h aproximadament.

Demaneu més informació a través del formulari.

vins-do-montsant
tast-vins-do-montsant
tast-vins
vins-sol-lluna