Priorat
Destinació
2 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Una festa de colors

A la muntanya cada estació té el seu encant. A la tardor els senders del Parc Natural de Montsant es vesteixen de catifes de fulles acolorides que els arbres caducifolis deixen anar suaument.

Caminar pels boscos montsantins reconforta i tranquil·litza la ment. El paisatge es tenyeix d’un cromatisme vistós i elegant amb colors torrats, grocs, ataronjats i vermells que es barregen amb delicadesa per tota la serra de Montsant. És tot una festa de colors que cal viure in situ!

Espai natural de gran biodiversitat

Al Parc Natural de Montsant hi ha una gran diversitat florística representada per més d’un miler de plantes, un 20% de les quals són espècies euro-siberianes. Les pinedes de pi blanc hi predominen. A les zones més enlairades i fredes hi podem trobar pinedes de pinassa o pi roig, on també poden anar acompanyades de roures martinencs o teixos dispersos. Dins de l’àmbit arbustiu cal destacar les garrigues, les brolles i el corner.

Quan arriba la tardor els arbres caducifolis es vesteixen de colors. Els corners, els aurons, les moixeres, entre d’altres inunden els boscos de Montsant de colors alternant amb els verds permanents de la vegetació. La muntanya de Montsant mostra el seus paisatges més captivadors de l’any.

Població de trobada: Cornudella de Montsant
Comarca: Priorat
Espai Natural: Parc Natural de Montsant
El preu inclou:
Activitats guiades dels 2 dies. Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjament Menjars

Informació addicional

PREU PER 1 DIA22 €
FAMÍLIESDescomptes especials
1

Primer dia

El barranc de la Bruixa i les seves coves
Itinerari interpretatiu que permet descobrir un dels barrancs més fascinants de la serra de Montsant. El barranc de la Bruixa és envoltat de racons amagats i coves realment sorprenents i és un magnífic recer per la fauna. A més, està impregnat per les llegendes de na Lluerta i la de les bruixes de Montsant, les quals us desvetllarem.

Distància itinerari: 12 km.
Desnivells acumulats: +580 -580
2

Segon dia

Montsant espiritual
Al llarg dels segles la muntanya de Montsant ha esdevingut un símbol espiritual. Durant diverses èpoques una bona colla d’ascetes, ermitans, religiosos i altra gent han estat cercadors dels camins espirituals de la muntanya santa. En aquest itinerari es pujarà al cim més elevat de la muntanya i es farà una aproximació històrica a uns temps on Montsant era venerat.

Distància itinerari: 14 km.
Desnivells acumulats: +637 -637

PARC NATURAL DE MONTSANT
TARDOR A MONTSANT
TARDOR A MONTSANT
TARDOR A MONTSANT