Ribera d’Ebre
Destinació
3 dies
Durada
Sortides vivencials
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

La Terra està viva i en formem part. Cadascú de nosaltres és una fulla del gran arbre del món

Aquesta experiència està relacionada amb l’energia benefactora que transmeten alguns dels nostres boscos. Es tracta d’aproximar-nos a uns paratges emmarcats per una natura que sorprèn i captiva. Dintre del bosc la vida s’alenteix. Les sensacions viscudes esdevenen experiències positives.

Les activitats que us proposem de boscos terapèutics combinen caminades a peu amb exercicis pràctics d’immersió a la natura. Us proposem endinsar-vos al cor de bonics boscos del Sud de Catalunya. Gaudint de la seva energia saludable i  connectant amb l’ànima dels arbres. Tot plegat, ens ha de permetre donar més autenticitat a la nostra vida.

Població de trobada: Rasquera
Comarca: Ribera d’Ebre
Espai natural:
EIN de les serres de Cardó-el Boix
El preu inclou:
Excursions guiades. Activitats d’immersió a la natura.
Assegurances senderisme.
El preu no inclou:
 Allotjament.

 

Informació addicional

Preu 3 dies60€ / Persona
Preu 2 dies50€ / Persona
Preu 1 dia25€ / Persona
1

Dia 1

Boscos d’altitud
A la serra de Cardó trobem un magnífic bosc de teixos i pins pinassa amb formes exòtiques. S’enlairen majestuosament enmig de grans roques i cingles. El lloc és marcadament idíl·lic. El teix és un arbre d’aspecte impressionant i de gran vigor. En altres èpoques simbolitzava l’eternitat.

Distància itinerari: 9 km. Desnivells acumulats: +380 -380

2

Dia 2

Boscos de fades
A la vall  de Cardó els senders s’escolen per boscos d’extraordinària bellesa. En altres temps fou una vall que captivà i enamorà a moltes persones. La vegetació ens mostra la seva vitalitat. Els racons amb certs aires màgics ens conviden a intimar amb la natura i a expandir la nostra consciència.

Distància itinerari: 10 km. Desnivells acumulats: +420 -420

3

Dia 3

Boscos frondosos
Les muntanyes de Tivissa amaguen indrets on la vegetació i la geologia s’uneixen per oferir un espectacle natural, protagonitzat per llocs de gran bellesa i vivacitat.  A les parts enlairades la mirada s’engrandeix davant d’un horitzó d’espais oberts.

Distància itinerari: 10 km. Desnivells acumulats: +350 -350