Baix Camp
Destinació
3 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 6 persones
PER A GRUPS

Descobreix els millors paisatges de les muntanyes de la Costa Daurada 

Una descoberta que us sorprendrà
Al litoral tarragoní hi trobem muntanyes i espais naturals de gran atractiu. Amb les nostres activitats de Senderisme a la Costa Daurada us proposem descobrir-les. Realitzem itineraris guiats i interpretatius per totes les muntanyes de la Costa Daurada.

Proper al litoral de la Costa Daurada per una banda trobem l’Espai d’Interès Natural de les Muntanyes de Prades. En aquest espai natural destaquen els boscos de la Mussara i de l’Albiol. D’altra banda també hi ha el singular altiplà dels Motllats. I cal ressaltar els interessants punts on hi ha balcons naturals. Aquests miradors ofereixen espectaculars paisatges tan de l’interior de les muntanyes com del litoral de la Costa Daurada.

Un altre Espai d’Interès Natural és la serra de Llaberia amb muntanyes d’una fesomia singular que també ofereixen sensacionals panoràmiques de la Costa Daurada. Els cims de la Miranda, la Creu o el Mont-redon són punts privilegiats on les vistes a vol d’ocell impressionen de valent.

Finalment també cal mencionar l’Espai Natural de les Muntanyes de Vandellòs. Aquestes les gairebé paral·leles a la línia de la costa. En dies clars esdevé una gratificant experiència pujar als seus cims.

Un territori emmirallat per la Mediterrània
És un territori de contrastos i de gran bellesa paisatgística. Les zones boscoses contrasten amb els indrets elevats de marcada aridesa. El color blau mediterrani, lluminós i alegre, emmiralla aquestes magnifiques serres de la Costa Daurada.

Una terra per descobrir
Per aquest meravellós amfiteatre muntanyenc amb excel·lents miradors naturals transcorren les tres rutes guiades que hem seleccionat. De ben segur que descobrir aquestes interessants muntanyes us sorprendrà de manera positiva.

Població de trobada: Reus
Comarca: Baix Camp
Espai Natural: Parc Natural dels Ports
El preu inclou:
Activitats guiades Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjaments Menjars
1

Primer dia

Serra de Mar
Itinerari extraordinari que s’endinsa cap a l’interior de les muntanyes de Vandellòs. Els paisatges muntanyosos són ben singulars i des de la serra de Mar les vistes impressionen de valent. La mar blavenca, el delta de l’Ebre, el llarg litoral del Baix Ebre, l’ampli horitzó marítim…
Distància: 17 km. Desnivells: + 600 m.  – 600 m.

2

Segon dia

L’altiplà de la Calma
Excursió per les parts altes de les Muntanyes de Prades. Els altiplans i els boscos ens obriran un món enlairat ple de sensacions agradables que es van descobrint tranquil·lament. L’aire cristal·lí, la lluminositat radiant, el paisatge canviant, les olors, la calma dels llocs… ens ajuden a viure i compartir una experiència positiva.
Distància: 14 km. Desnivells: + 290 m.  – 290 m.

3

Tercer dia

Boscos de Llaberia
Travessa per la banda est de la serra de Llaberia. La caminada, sense complicacions, passa per una raconada molt frondosa amb vegetació relicte i per magnífics boscos mediterranis. És una excursió plena de llum, colors i bonics paisatges.
Distància: 11 km. Desnivells: + 420 m. – 320 m.

SENDERISME A LA COSTA DAURADA