Ribera d’Ebre
Destinació
2 dies
Durada
Rutes temàtiques
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Per viure una experiència plena de color i alegria!

“Rutes guiades per paisatges florits” us permetrà gaudir de la bellesa cromàtica dels camps de fruiters florits de l’Ebre.

El territori es vesteix de festa amb colors rosacis que omplin el paisatge d’una vistositat alegre.

I en aquesta activitat també descobrirem les històries i les llegendes de l’Ebre. 

A les portes de la primavera

A finals d’hivern i principis de primavera els conreus d’arbres fruiters de la Ribera d’Ebre es vesteixen de colors blancs i rosacis. De manera que, els paisatges s’acoloreixen vistosa i alegrement. Per tant, la natura conreada ens avisa de l’arribada de la radiant primavera!

Són moments únics de l’any que conviden a caminar per entre conreus de fruiters. I també a pujar a talaies des d’on albirar impressionants panoràmiques on destaca el fantàstic espectacle cromàtic. Tot un regal per la vista!

Primer són els ametllers. Desprès segueixen presseguers, nectarines, pruneres, cirerers, etc. Quan arriba el moment òptim els borrons inflats comencen a esclatar. De manera que, depenent de la varietat, s’inicia el naixement gradual de multitud de flors. El territori de l’Ebre s’inunda d’una resplendor acolorida. La vida vegetal es deixa sentir amb força.

Rutes guiades per paisatges florits

En aquesta nova activitat “rutes guiades per paisatges florits” us oferim la possibilitat de viure aquest espectacle visual amb excursions a peu per conreus de fruiters. I també amb visites a llocs alterosos on poder tenir perspectives àmplies del paisatge. Tenim preparats els millors llocs on poder realitzar les fotografies més originals i també poder captar interessants seqüències dels paisatges acolorits.

També us explicarem coses interessants dels pobles de la Ribera d’Ebre. I a més, us proposem degustar productes locals que de ben segur us agradaran.

Aprofitem aquests moments únics de l’any!

Vivim aquesta experiència plena de color i alegria!

Població de trobada: Móra d’Ebre
Comarca: Ribera d’Ebre
Espai Natural:
El preu inclou:
Activitats guiades dels 2 dies. Assegurances
Reportatge fotogràfic  
El preu no inclou:
Allotjament Menjars

Informació addicional

PREU PER 1 DIA22 €
1

Primer dia

Envoltats de belleses cromàtiques
Aquesta excursió a peu relaxant us encisarà. El recorregut és planer i plàcid. Alterna els camps de fruiters amb el bosc de ribera del riu. La radiant resplendor acolorida dels conreus inunda de pau i bellesa tot l’entorn. Per viure una experiència positiva! I fer les millors fotos!

Distància itinerari:  10 km.
Desnivells acumulats: +60 -40

.
Paisatge fascinant des de les altures
Pujarem a un lloc alterós on les vistes dels camps florits protagonitzen el  paisatge. El territori es mostra ple de color i vida. És un indret on el riu Ebre fa una corba de gran bellesa. Els seus entorns mostren la vistositat alegre dels colors rosacis. Per aconseguir les millors fotos panoràmiques!

2

Segon dia

El jardí conreat
Interessant itinerari que transcorre en bona part per camps de conreus actius. Amb vinyes, oliveres, avellaners i també ametllers i cirerers.  Al llarg del recorregut, els terrenys conreats donen pas als abandonats. Tot i així, són conreus que encara conserven l’essència del treball de generacions que va modelar el territori d’arreu de Catalunya.

Aquestes dates són idònies per fer aquesta excursió. L’esclat floral d’ametllers i cirers omple la terra d’energia i color. I la majestuositat de les muntanyes properes posen més valor a aquesta circular que us aportarà bones sensacions.

Distància itinerari:  11 km.
Desnivells acumulats: +210 -210

.
Paisatge idíl·lic des de les altures 

Des d’un lloc carregat d’història i envoltat de penya-segats, podrem fruir de l’amplitud dels paisatges acolorits de la Ribera d’Ebre. Des d’aquest indret la terra s’inunda d’una lluminositat especial. Els camps mostren la seva vitalitat cromàtica. I com a decorat de fons sobresurten imponents les muntanyes del massís de Cardó i els Ports. Tot plegat permet copsar les millors imatges d’aquest racó fantàstic del sud de Catalunya.

RUTES GUIADES PER PAISATGES FLORITS 01
RUTES GUIADES PER PAISATGES FLORITS 01
RUTES GUIADES PER PAISATGES FLORITS 01
RUTES GUIADES PER PAISATGES FLORITS 01
RUTES GUIADES PER PAISATGES FLORITS 01