Baix Ebre
Destinació
2 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 7 persones
PER A GRUPS

Paratges de gran biodiversitat

A la vessant meridional del Parc Natural dels Ports hi ha paratges naturals amb una gran biodiversitat. Alguns d’aquests indrets estan dintre del terme municipal de Roquetes i d’Alfara de Carles. Són zones dels Ports amb una gran potència paisatgística.

En aquest sector meridional hi ha indrets amb muntanyes altives. Són llocs frondosos i de vegades amb abundants deus d’aigua. També hi podem trobar les ermites i encimbellat en un turó hi ha les restes del que fou un important castell medieval d’origen islàmic.

Antics senders de muntanya

Des de la banda sud dels Ports diversos senders s’enfilen muntanya amunt. Són camins molt agradables que a mesura que guanyen alçada esdevenen autèntiques talaies amb vistes precioses del territori circumdant.

En aquests itineraris us guiarem per aquests entorns naturals de gran bellesa. Podrem gaudir de la natura i  al mateix temps coneixerem els importants valors mediambientals d’aquesta banda dels Ports.

Població de trobada: Tortosa
Comarca: Baix Ebre
Espai Natural: Parc Natural dels Ports
El preu inclou:
Activitats guiades dels 2 dies. Assegurances
El preu no inclou:
Allotjament Menjars

Informació addicional

PREU PER 1 DIA22 €
1

Primer dia

Boscos i prats de Serrasoles
Itinerari fantàstic que transcorre per racons poc transitats dels Ports. Ideal per fer a la primavera. A les obagues sovintegen els boscos ombrívols i frescos. A les parts altes de Serrassoles trobem prats verds amb cavalls pasturant amb total llibertat. I les vistes de gran amplitud són realment tot un espectacle per admirar. Es tracta d’una excursió de luxe pels senderistes amants de la natura i la muntanya.

Distància itinerari:  13 km.
Desnivells acumulats: +550 -550
2

Segon dia

Boscos i prats d’Alfara
Aquest itinerari circular ens transportarà a un lloc especial. És un paratge on es poden trobar unes deus d’aigües que brollen enmig de la vegetació frondosa. Els formidables i antics senders de bast ens enlairaran fins a balcons naturals. Són punts on a vista d’ocell es pot albirar una raconada molt bonica dels Ports d’Alfara.

Distància itinerari:  11 km.
Desnivells acumulats: +600 -600