Terra Alta
Destinació
2 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Els punts cardinals dels Ports

El conjunt del massís dels Ports abarca una superfície molt extensa de territori. Hi conflueixen terres catalanes, aragoneses i valencianes. A nivell biogeogràfic té un paper vital com a nexe d’unió entre el Sistema Mediterrani Català i el Sistema Ibèric. En aquesta proposta us oferim 2 magnífiques excursions que coincideixen amb l’extrem Nord i la banda Oest.

Població de trobada: Prat de Comte
Comarca: Terra Alta / Matarranya
Espai natural:
El preu inclou:
Activitat guiada Assegurances
El preu no inclou:
Menjars Allotjament

 

Informació addicional

Preu 1 dia20€/persona
1

Primer dia

Ports Nord  Els Montsagres

Ascensió a l’extrem nord dels Ports per caminar pels espectaculars Montsagres. El nom deriva de Mont Sacer, etimologia emprada a l’antiguitat pels romans per nombrar les actuals muntanyes dels Ports. Els boscos i els cims d’aquesta banda transmeten majestuositat. Són paratges d’altitud de gran bellesa paisatgística que ofereixen tot un espectacle visual.

Distància: 15 km. Desnivells: +628 m. -617 m.

2

Segon dia

Ports Oest  La Penyagalera i el riu Ulldemó

Circular per caminar per indrets salvatges de la banda oest dels Ports. La Penyagalera per la forma de la seva silueta és una muntanya característica situada als Ports de Beseit. Per la seva banda sud el riu Ulldemó hi transcorre passant per racons que encara es poden trobar en estat pur.

Distància: 13 km. Desnivells: +622 m. -619 m.

Opinions

Encara no hi han opinions.

Deixa una opinió

Classificació