Baix Ebre
Destinació
4 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Senderisme, natura i salut als Ports
Als Ports de Tortosa trobem muntanyes i natura en estat pur. Aquesta proposta permet apropar-se a una sèrie de paratges que et transporten a un altre món. Són llocs ideals on un pot experimentar noves sensacions.

En aquests paratges hi ha “llocs sagrats” on la natura ho és tot. Aquests indrets transmeten una energia especial que es tradueix en un millor benestar físic i emocional, a la vegada que augmenta el nostre nivell de consciència. Tot plegat es tradueix en una aportació més per a millorar la nostra qualitat de vida.

Població de trobada: Tortosa
Comarca: Baix Ebre
Espai Natural: Parc Natural dels Ports
El preu inclou:
Activitats guiades Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjaments Menjars
1

Primer dia

Perspectives del Caro
Excursió per pujar als llocs alterosos del Port on la llum solar es filtra a través dels esplendorosos boscos de pi roig. Des de la mola de Cati les relaxants seqüències visuals de les muntanyes i valls circumdants esdevenen un autèntic plaer. A més l’itinerari permet descobrir una espectacular cova situada a 1.330 m d’altura.
Distància: 14 km. Desnivells: +340 -340

2

Segon dia

Teixos i crestes de Marturi 
En aquesta banda els Ports mostren la seva cara més abrupta i colpidora. La orografia es presenta accidentada i turmentada amb agulles rocoses i les muntanyes impressionen. El paisatge mostra un caràcter feréstec. I en un racó amagat trobem uns teixos mil·lenaris. Tota una descoberta! Des de la mola del Boix les vistes dels Ports s’amplien a totes bandes mentre el cim del Caro senyoreja tot l’entorn. El caminar per boscos frondosos de pi roig i boix arrodoneix aquesta singular excursió.
Distància: 10 km. Desnivells: +464 -460

3

Tercer dia

El Toscar, els plans de Manduria i les roques Campanari
Aquest itinerari circular ens portarà a un lloc especial on podrem trobar unes deus d’aigües que brollen enmig de la vegetació frondosa. A la vegada antics senders de bast ens enlairant fins a balcons naturals on a vista d’ocell es pot contemplar una raconada molt bonica dels Ports d’Alfara. Distància: 11 km. Desnivells: +632 m. -632 m.

4

Quart dia

La cova Pintada i el salt del Moro
Aquesta proposta permet descobrir dos paratges excepcionals de la banda meridional dels Ports. Per una banda una cova espectacular situada sota un impressionant espadat amb moltes estalactites i estalagmites, per sort encara senceres. L’altra cara de la moneda són uns salts d’aigua preciosos envoltats d’imponents roques i cingles. Sens dubte la descoberta d’aquests racons us sorprendrà i us omplirà de satisfacció.
Distància: 8 km. Desnivells acumulats: +235 -235

Opinions

5.00 segons 1 opinió
12 abril, 2018

ABRIL 2018. Gràcies Josep pel descobriment d’uns espais naturals magnífics com el Parc Natural de la Tinença de Benifassà i el Parc Natural dels Ports. La pujada a la Moleta del Terme mereix l’ esforç. Ah! i la bufalaga mai més serà una planta desconeguda.

Deixa una opinió

Classificació