Baix Ebre
Destinació
2 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 6 persones
PER A GRUPS

Paratges de gran biodiversitat

A la vessant meridional del Parc Natural dels Ports hi ha paratges naturals amb una gran biodiversitat. Alguns d’aquests indrets estan dintre del terme municipal d’Alfara de Carles. Són zones dels Ports amb una gran potència paisatgística.

En aquest sector meridional hi ha la vall del Toscar, un indret envoltat d’altives muntanyes. El lloc és frondós amb abundants deus d’aigua. També hi podem trobar les ermites de Sant Julià i de Santa Magdalena. Encimbellat en un turó hi ha les restes del que fou un important castell medieval d’origen islàmic.

Antics senders de muntanya

Des del Toscar diversos senders s’enfilen muntanya amunt. Són camins molt agradables que a mesura que guanyen alçada esdevenen autèntiques talaies amb vistes precioses del territori circumdant.

En aquests itineraris us guiarem per aquests entorns naturals de gran bellesa. Podrem gaudir de la natura i  al mateix temps coneixerem els importants valors mediambientals d’aquesta banda dels Ports, així com la interessant història de la vall del Toscar.

Població de trobada: Tortosa
Comarca: Baix Ebre
Espai Natural: Parc Natural dels Ports
El preu inclou:
Activitats guiades dels 2 dies. Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjament Menjars
1

Primer dia

Senders frondosos
Aquest itinerari circular ens transportarà a un lloc especial. És un paratge on es poden trobar unes deus d’aigües que brollen enmig de la vegetació frondosa. Els formidables i antics senders de bast ens enlairaran fins a balcons naturals. Són punts on a vista d’ocell es pot albirar una raconada molt bonica dels Ports d’Alfara.

Distància itinerari: 10 km.
Desnivells acumulats: +443 -443
2

Segon dia

Paisatges emocionants
Itinerari circular excel·lent per quedar-se meravellat de la munió de paisatges propers i llunyans que ofereix aquesta zona assolellada dels Ports. Per una banda s’albiren la vall de l’Ebre i la mar Mediterrània. I per l’altra la màgia emocionant i acolorida que ofereixen boscos, valls i muntanyes.

Distància itinerari: 10 km.
Desnivells acumulats: +489 -489
ports d'alfara
ports d'alfara
ports d'alfara
ports d'alfara