Baix Ebre
Destinació
4 dies
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 7 persones
PER A GRUPS

Natura salvatge i paisatges entranyables al Parc Natural dels Ports

El Parc Natural dels Ports té una superfície de 350 km2. Per tant, és l’espai natural més important del sud de Catalunya. Des de l’antiguitat les muntanyes dels Ports han estat travessades per multitud de camins que anàvem de les terres de l’interior cap al litoral.

Ports, paradís del senderisme

De manera que encara avui en dia es conserva el traçat d’algun d’aquests camins mil·lenaris. Perquè tota aquesta munió de camins antics juntament amb altres senders més nous configuren una àmplia xarxa d’itineraris.

 

 

Un espai natural ideal per conèixer practicant senderisme

A més, la seva rica biodiversitat, el seu bon estat de conservació i els valors paisatgístics fan dels Ports un espai ideal per practicar senderisme.

Per tant, en aquesta activitat d’excursions pel Parc Natural dels Ports us proposem conèixer uns paratges encantadors. De manera que, són propostes d’excursions guiades i comentades ideals per gaudir d’una natura salvatge i uns paisatges entranyables. I és que, els Ports no defrauden mai!

Població de trobada: Tortosa
Comarca: Baix Ebre
Espai Natural: Parc Natural dels Ports
El preu inclou:
Activitats guiades dels 4 dies. Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjament Menjars
Activitat cultural “La Jueva de Tortosa”

Informació addicional

PREU PER 3 DIES75 €
PREU PER 2 DIES55 €
1

Primer dia

Paisatges del Mont Caro
Aquest itinerari ens ofereix vistes i paisatges excepcionals del Mont Caro i els seus entorns formidables albirats des d’una perspectiva propera. Des de les altures les relaxants seqüències visuals de les muntanyes i valls circumdants esdevenen un autèntic plaer.

A més, l’excursió permet descobrir la vall del Toscar, un indret de gran bellesa natural on destaca les abundants deus d’aigua. Vall coronada per les restes de l’antic castell que a l’edat mitjana senyorejava aquest paratge dels Ports.

Distància itinerari: 12 km.
Desnivells acumulats: +732 -732
2

Segon dia

Boscos de tardor a Serrassoles
Itinerari fantàstic que transcorre per racons poc transitats dels Ports. Ideal per fer a la tardor. A les obagues sovintegen els arbres caducifolis mostrant la seva vistositat cromàtica. A les parts altes de Serrassoles trobem prats verds amb cavalls pasturant amb total llibertat. I les vistes de gran amplitud són realment tot un espectacle per admirar. Es tracta d’una excursió de luxe pels senderistes amants de la natura i la muntanya.

Distància itinerari: 13 km.
Desnivells acumulats: +563 -555
3

Tercer dia

Paratges sorprenents dels Ports
P
roposta que permet descobrir dos paratges excepcionals de la banda meridional dels Ports. Per una banda una cova espectacular situada sota un impressionant espadat amb singulars estalactites i estalagmites. I per altra banda la descoberta de paratges amb uns salts d’aigua preciosos envoltats d’imponents roques i cingles. De ben segur són llocs que us sorprendran i us ompliran de satisfacció.

Distància itinerari: 12 km.
Desnivells acumulats: +300 -300
4

Quart dia

Castell Airosa
Interessant excursió que per un sender de bon trepitjar va ascendint per uns paratges espectaculars dels Ports. Són indrets plens d’agulles i formes rocoses amb aires montserratins i alhora capadocians. Des de la base de l’Airosa les vistes són immenses. Però caminant per un corriol direcció nord encara podem trobar talaies impressionants amb colpidores raconades i vistes de la banda sud dels Ports.

Distància itinerari: 13 km.
Desnivells acumulats: +510 -510
parc natural dels Ports
PORTS SENDERISME
PORTS SENDERISME
PORTS SENDERISME
PORTS SENDERISME
parc natural dels ports
Ports, paradís del senderisme
Ports, paradís del senderisme
Ports, paradís del senderisme
Ports, paradís del senderisme