Baix Camp
Destinació
Matí
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Una descoberta sorprenent al Baix Camp

Itinerari per conèixer un lloc d’aires exòtics.

La natura i la geologia s’uneixen configurant un amfiteatre insòlit

Al llarg i ample de la nostra geografia podem trobar racons i paratges que de vegades són poc coneguts. Són llocs amb un atractiu ben singular.

Al Baix Camp hi ha un paratge amb un ambient força exòtic. La geologia i la erosió de les roques han configurat formes capricioses, inusuals i ben rares: rostres d’alienígenes, perfils de personatges estranys, formes cubiques encavalcades, turons piramidals, roques foradades, etc.

En aquest racó de món les roques d’arenisca amb el seu vermellós cridaner contrasta amb el verd de la vegetació de l’entorn. Una munió de muntanyes i turons formen un territori intricat i laberíntic. Tot un món realment sorprenent digne de ser descobert!

Població de trobada: Colldejou
Comarca: Baix Camp
Espai Natural: EIN de la Serra de Llaberia
El preu inclou:
Activitat guiada. Assegurances
Reportatge fotogràfic
1

Excursió guiada i comentada

Paratges exòtics
Excursió guiada que permet descobrir un paratge al·lucinant situat entre un laberint de muntanyes. L’itinerari s’endinsa per camins i senders on s’hi poden trobar paisatges sorprenents. Des dels cims de turons amb forma piramidal es pot albirar la mar Mediterrània. Muntanya amunt descobrirem una roca foradada formidable.

A més d’interpretar el paisatge la ruta permet conèixer la flora i la geologia de l’indret, així com la seva interessant història que arrenca ja en temps dels romans.

Distància itinerari:  9 km.
Desnivells acumulats: +320 -320

.
Horari activitat: de les 9:00 h a les 13:30 h aproximadament.

Demaneu més informació a través del formulari.

paratges exotics
paratges exòtics
paratges exòtics
paratges exòtics
paratges exòtics