Baix Camp
Destinació
Matí
Durada
Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Una descoberta sorprenent al Baix Camp

“Paratges exòtics” és un itinerari per conèixer un paratge de marcada singularitat.

La natura i la geologia s’uneixen configurant un amfiteatre insòlit.

Els paisatges configuren unes vistes inusuals.

Al llarg i ample de la nostra geografia podem trobar racons i paratges que són poc coneguts. Per tant, són llocs amb un atractiu ben singular.

Paratges exòtics per descobrir

Al Baix Camp hi ha uns paratges exòtics que configuren uns paisatges inusuals. De manera que, la geologia i la erosió de les roques han creat unes formes capricioses, inusuals i ben rares: rostres d’alienígenes, perfils de personatges estranys, formes cubiques encavalcades, turons piramidals i també boniques roques foradades.

En aquest lloc situat a recés de la serra de l’Argentera els romans hi explotaren mines d’argent. De manera que, de l’extracció de l’argent d’quella època se’n pot derivar la toponímia actual dels noms del poble i serra de l’Argentera.

“Paratges exòtics”: un món sorprenent

Aquesta és una zona de materials rogencs fet que permet configurar un escenari amb una marcada singularitat. En aquest racó de món les roques d’arenisca sobretot al seu vermellós cridaner contrasten amb el verd de la vegetació de l’entorn. I a més una munió de muntanyes, turons i desmunts de grans roques formen un territori intricat i laberíntic. En conclusió es tracta de tot un món realment sorprenent digne de ser descobert!

Població de trobada: Colldejou
Comarca: Baix Camp
Espai Natural: EIN de la Serra de Llaberia
El preu inclou:
Activitat guiada. Assegurances
Reportatge fotogràfic
1

Excursió guiada i comentada

Paratges exòtics
Excursió guiada que permet descobrir un paratge al·lucinant situat entre un laberint de muntanyes. L’itinerari s’endinsa per camins i senders on s’hi poden trobar paisatges sorprenents. Des dels cims de turons amb forma piramidal es pot albirar la mar Mediterrània. Muntanya amunt descobrirem una roca foradada formidable.

A més d’interpretar el paisatge la ruta permet conèixer la flora i la geologia de l’indret, així com la seva interessant història que arrenca ja en temps dels romans.

Distància itinerari:  9 km.
Desnivells acumulats: +320 -320

.
Horari activitat: de les 9:00 h a les 13:30 h aproximadament.

Demaneu més informació a través del formulari.

paratges exotics
paratges exòtics
paratges exòtics
paratges exòtics
paratges exòtics