Baix Camp
Destinació
6 hores
Durada
Sortides vivencials
Tipus activitats
Mínim: 7 persones
PER A GRUPS

Excursió de capvespre + maridatge de vins amb xocolata

Les activitats “nit màgica d’estiu” combinen senderisme, gastronomia, jocs i cultura. Tindran lloc al santuari de Santa Marina de Pratdip (Baix Camp). És un lloc ideal per gaudir de la natura nocturna. Situat en un entorn natural privilegiat és un indret amb boscos i aigua pura que brolla de la muntanya.

Un racó exòtic del Baix Camp
Pratdip és un poble singular. El trobem envoltat de muntanyes singulars, misteris i llegendes. Pujant a la part alta del poble hi podem veure dues torres que formaven part de l’antiga muralla. També trobem les restes del que fou l’antic castell. Sobre aquest castell hi ha una interessant llegenda que fa referència a un suposat tresor amagat al segle XIX. Però Pratdip és territori de més misteris com els ja desapareguts Dips, una mena d’essers nocturns.

El Santuari de Santa Marina
Santa Marina és un antic lloc de tradició i devoció. Situat en un bonic paratge natural de les Muntanyes de Llaberia és un santuari on antigament noies i nois joves hi acudien en romeria un cop a l’any amb la finalitat de trobar-hi parella. El lloc és envoltat de grans arbres i fonts d’aigua abundant. És un indret ideal per celebrar-hi una nit màgica d’estiu, per connectar amb la natura i gaudir de la calma del lloc.

Població de trobada: Pratdip
Comarca: Baix Camp
Espai Natural: EIN de la Serra de Llaberia. Serra de Santa Marina.
El preu inclou:
Activitats
guiades i comentades.
Assegurances
Reportatge
fotogràfic
 Maridatge de vins amb xocolata.
El preu no inclou:
Allotjaments Menjars
Allotjaments Menjars
Observació: Activitat exclusiva per a majors d’edat.
0

Activitats

1

Caminant pel bosc frondós

 Aquesta petita excursió ens permet estirar les cames gaudint del bosc frondós de Santa Marina. L’ascensió a un indret enlairat de la serra de Santa Marina té premi: els bonics paisatges que ofereixen les muntanyes de Llaberia il·luminades per les llums de la posta de sol. En un capvespre d’estiu ens endinsem pel bosc i gaudim de l’energia d’arbres i plantes.

Distància itinerari: 7 km.
Desnivells acumulats: +180 -210
Signe + desnivell de pujada
Signe – desnivell de baixada
2

Jocs a la natura

Tenir capacitat de continuar jugant a l’edat adulta esdevé quelcom positiu. Adoptant una actitud lúdica davant la vida, el joc tonifica les nostres aptituds intel·lectuals. Alhora que alimenta el nostre optimisme i millora les nostres relacions socials. Quan juguem és quan som més nosaltres mateixos. Per aquests motius us proposem participar en una varietat de jocs que us ompliran de satisfacció: jocs cooperatius, jocs creatius, jocs divertidíssims, jocs del bosc, etc.

3

Maridatge de vins amb xocolata

Segur que moltes vegades, has combinat la xocolata amb pastes, pa o cafè. Però, l’has tastat mai amb vi? Per estrany i sorprenent que pugui semblar, la xocolata i el vi són dos aliments perfectament maridables, i junts, es converteixen en una perfecta opció per experimentar sabors sorprenents. Tant de vins com de xocolata, però, n’hi ha de molts tipus. Per això és important saber quina és la millor manera de combinar-los, per així, aconseguir uns bons resultats. Et proposem experimentar-ho. T’atreveixes a provar-ho?

4

El món dels contes i les llegendes

Els contes i les llegendes ens capbussen en territoris imaginaris que ens obrin la porta a connectar amb el món natural. Un llenguatge ancestral de símbols i metàfores s’activen a través dels contes relatats, independentment de la nostra edat i tradició cultural.

Horari: de les 19:00 h a les 01:00 h aproximadament.

Demaneu més informació a través del formulari.

nit màgica d'estiu
nit màgica d'estiu
nit màgica d'estiu