Ribera d’Ebre
Destinació
5 hores
Durada
Astronomia
Tipus activitats
Mínim: 6 persones
PER A GRUPS

Astronomia per a grans i per a petits
Descobreix la màgia de l’Univers 

T’agradaria descobrir des de Tivissa el món màgic del firmament estelat?

Aquesta activitat d’astronomia us permetrà conèixer el nom de molts estels i també constel·lacions.

I a més gaudirem aprenen molts dels descobriments recents que s’han fet de l’Univers.

Escrutant el firmament estelat des de Tivissa

Aquesta activitat l’Univers des de Tivissa permet fruir del formidable espectacle nocturn d’una manera didàctica i amena. Està enfocada per a que grans i petits de manera que aprenguin fàcilment a llegir i interpretar el gran llibre de l’espai.

Les nits clares i serenes d’estiu conviden a sortir a gaudir del firmament nocturn. L’observació de l’ampla volta celeste ens envolta en un munt de sensacions que es converteixen en una bona i enriquidora experiència.

La fascinació de l’Univers

L’astronomia ens apropa a tot un món ple de coneixements i descobriments, i també d’històries, llegendes i mites. I és que l’espai té molt de fascinant. Està ple de meravelles i també de grans misteris.

Saber trobar i identificar constel·lacions sempre és un estímul. Perquè amb el temps esdevé una afició que empeny a conèixer a fons el gran i espectacular mapa del firmament. Però, tot és qüestió de començar poc a poc. Practicant de manera perseverant un aprèn a orientar-se en el cel.

Una experiència inoblidable

A mesura que amb el punter làser “viatgem” per les constel·lacions podem sentir la immensitat i la pau del cel nocturn. A més el nostre passeig ens condueix tranquil·lament per les estrelles més brillants del cel nocturn. Per tant, quan ens familiaritzem amb elles, aquestes ens guiaran i ens permetran descobrir les que brillen menys. De ben segur, tot plegat, es traduiria en una experiència única i inoblidable!

Població de trobada: Tivissa
Comarca: Ribera d’Ebre
El preu inclou:
Activitats d’astronomia. Assegurances.

Informació addicional

PREU12 € PER PERSONA ADULTA. MENORS: GRATUÏT.
1

Activitats

En aquesta vetllada us convidem a passar unes hores agradables. Tenim preparades un munt d’activitats per passar-s’ho bé i aprendre moltes coses de l’espai.

2

Viatge pel Sistema Solar

Farem un viatge a través del Sistema Solar. Descobrirem la nostra estrella, els planetes i els seus satèl·lits, els asteroides i els fenòmens espacials més propers.

3

Cercant constel·lacions i estels

Amb l’ajuda d’un projector làser aprendrem a identificar moltes constel·lacions i estels que es poden albirar a ull nu. I ara, amb els nous descobriments també podrem identificar estrelles que disposen de sistemes planetaris al seu voltant.

4

La fascinant Via Làctia

Admirarem tota la bellesa de la franja d’estels brillants que conformen la Via Làctia, la nostra galàxia. Des de temps remots ha estat tota una font d’inspiració i fascinació. En coneixerem llegendes i tradicions de diversos pobles i cultures.

5

La geometria de l'espai

Aprendrem a identificar el Triangle d’Estiu, l’Estel Polar, la Creu del Nord, etc. També cercarem petites i singulars constel·lacions repartides pel cel nocturn, més difícils de detectar, com ara el bonic Dofí.

6

I la diversió que no falti!

I també farem jocs divertits al voltant del món de l’astronomia: l’estel fugaç, el forat negre, els misteris de la nit, etc.

Horari: de les 19:00 h a les 00:00 h aproximadament.
Aquesta activitat es realitza durant els mesos de maig a setembre.

Demaneu més informació a través del formulari.

TIVISSA ASTRONOMIA
univers des de tivissa
univers des de tivissa
univers des de tivissa
univers des de tivissa