Ribera d’Ebre
Destinació
5 hores
Durada
Astronomia
Tipus activitats
Mínim: 6 persones
PER A GRUPS

Astronomia per a grans i per a petits
Descobreix la màgia de l’Univers des de Tivissa

Aquesta activitat l’Univers des de Tivissa permet fruir del formidable espectacle nocturn d’una manera didàctica i amena. Està enfocada per a que grans i petits aprenguin de manera fàcil a llegir i interpretar el gran llibre de l’espai.

Les nits clares i serenes d’estiu conviden a sortir a gaudir del firmament nocturn. L’observació de l’ampla volta celeste ens envolta en un munt de sensacions que es converteixen en una bona i enriquidora experiència.

L’astronomia ens apropa a tot un món ple de coneixements i descobriments, d’històries i llegendes. I és que l’espai té molt de fascinant. Està ple de meravelles i a la vegada de grans misteris.

Saber trobar i identificar constel·lacions sempre és un estímul. A la llarga esdevé una afició que empeny a conèixer a fons el gran mapa del firmament. Tot és qüestió de començar poc a poc i amb el temps un aprèn a orientar-se en el cel.

A mesura que amb el làser “viatgem” per les constel·lacions podem sentir la immensitat i la pau del cel nocturn. El nostre passeig ens conduirà per les estrelles més brillants del cel. Quan ens familiaritzem amb elles, aquestes ens guiaran i ens permetran descobrir les que brillen menys. Amb seguretat, tot plegat, es traduiria en una experiència única i inoblidable!

Població de trobada: Tivissa
Comarca: Ribera d’Ebre
El preu inclou:
Activitats d’astronomia. Assegurances.

Informació addicional

PREU12 € PER PERSONA ADULTA. MENORS: GRATUÏT.
1

Activitats

En aquesta vetllada us convidem a passar unes hores agradables. Tenim preparades un munt d’activitats per passar-s’ho bé i aprendre moltes coses de l’espai.

2

Viatge pel Sistema Solar

Farem un viatge a través del Sistema Solar. Descobrirem la nostra estrella, els planetes i els seus satèl·lits, els asteroides i els fenòmens espacials més propers.

3

Cercant constel·lacions i estels

Amb l’ajuda d’un projector làser aprendrem a identificar moltes constel·lacions i estels que es poden albirar a ull nu. I ara, amb els nous descobriments també podrem identificar estrelles que disposen de sistemes planetaris al seu voltant.

4

La fascinant Via Làctia

Admirarem tota la bellesa de la franja d’estels brillants que conformen la Via Làctia, la nostra galàxia. Des de temps remots ha estat tota una font d’inspiració i fascinació. En coneixerem llegendes i tradicions de diversos pobles i cultures.

5

La geometria de l'espai

Aprendrem a identificar el Triangle d’Estiu, l’Estel Polar, la Creu del Nord, etc. També cercarem petites i singulars constel·lacions repartides pel cel nocturn, més difícils de detectar, com ara el bonic Dofí.

6

I la diversió que no falti!

I també farem jocs divertits al voltant del món de l’astronomia: l’estel fugaç, el forat negre, els misteris de la nit, etc.

Horari: de les 19:00 h a les 00:00 h aproximadament.
Aquesta activitat es realitza durant els mesos de maig a setembre.

Demaneu més informació a través del formulari.

Gaudeix d'aquestes activitats d'astronomia!
univers des de tivissa
univers des de tivissa
univers des de tivissa
univers des de tivissa