Priorat
Destinació
Cap de setmana
Durada
Educació ambiental, Senderisme
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Montsant sempre sorprèn. Els seus valors ambientals i culturals són rellevants. Atresora llocs molt interessants per descobrir i explorar.

Muntanya única
Montsant és una muntanya singular. Vista des de lluny ofereix la visió d’un gran bloc individualitzat. Pels pobles precristians i per les ordes religioses de l’Edat Mitjana simbolitzava el “gran altar” que servia per adorar i d’alguna manera apropar-se a les divinitats.

I quan un s’endinsa pel seu interior descobreix tot un món ple de racons i raconets amagats que sorprenen i captiven. Com que és una muntanya que s’ha conservat molt bé la virginitat i originalitat d’aquests indrets satisfan gratament.

Explorar i descobrir la diversitat de paratges que hi ha al Parc Natural de la Serra de Montsant sempre esdevé una experiència que ompli i reconforta.

Ulldemolins, un poble al peu de Montsant
Al bell mig de la vall del Silenci trobem el poble d’Ulldemolins, encerclat de muntanyes i conreus agraris. Aquest poble de la zona nord-est del Parc Natural de Montsant ofereix al visitant paratges molt tranquils per descobrir. I també una marcada història per conèixer.

La proposta de senderisme interpretatiu que us oferim transcorre per senders que segueixen el curs del riu Montsant i corriols que s’enfilen muntanya amunt cercant talaies amb precioses vistes.

Població de trobada: Ulldemolins
Comarca: Priorat
Espai Natural: Parc Natural de la Serra de Montsant
El preu inclou:
Activitats guiades Assegurances
Reportatge fotogràfic
El preu no inclou:
Allotjaments Menjars
Desplaçament fins la comarca.

Informació addicional

PREU 1 DIA20 €
MesMaig
1

Dissabte 12 de maig

Coves i indrets paradisíacs de Montsant
El riu Montsant s’obre camí a través del congost de Fraguerau. Transcorre per paratges de gran bellesa on la geologia i la natura es manifesten d’una manera molt original. Propers al riu s’hi poden trobar llocs en estat pur molt interessants, com el racó de les nimfes. I és que Montsant és tota una joia natural que no cansa mai de visitar i admirar!.
Desnivell:+110 metres -110 metres. Distància: 12 km.

2

Diumenge 13 de maig

El Montsant més sorprenent
A la banda nord del parc natural hi trobem cims enlairats que permeten albirar àmplies vistes del territori. L’itinerari permet visitar les sorprenents roques dels Tres Juradets i pujar pel desconegut grau de la Cornareda. Us proposem descobrir els indrets sorprenents que ens ofereix la muntanya de Montsant.
Desnivell:+423 metres -423 metres. Distància: 11 km

Opinions

Encara no hi han opinions.

Deixa una opinió

Classificació