Priorat
Destinació
4 hores
Durada
Educació ambiental
Tipus activitats
Mínim: 5 persones
PER A GRUPS

Aprenem els valors ambientals i gaudim de la natura!

Aquesta activitat d’educació ambiental ens apropa a la natura de la serra de Montsant. Observarem i interpretarem d’aprop tots els valors ambientals d’aquest interessant espai natural situat a la comarca del Priorat.

El Parc Natural de la Serra de Montsant acull sense cap mena de dubte un dels poblaments faunístics més rics de Catalunya. La diversitat d’ambients i el caràcter de l’orografia permet l’establiment d’una diversitat considerable d’espècies de gran interès no només per la seva abundància sinó per ser animals endèmics o molt rars per la fauna catalana.

D’altra banda hi podem trobar una gran diversitat florística representada per més d’un miler de plantes, un 20% de les quals són espècies euro-siberianes. Les pinedes de pi blanc hi predominen. A les zones més enlairades i fredes hi podem trobar pinedes de pinassa o pi roig, on també poden anar acompanyades de roures martinencs o teixos dispersos. Dins de l’àmbit arbustiu cal destacar les garrigues, les brolles i el corner.

Població de trobada: Ulldemolins
Comarca: Priorat
Espai natural:
Parc Natural de la Serra de Montsant.
El preu inclou:
Activitat. Assegurances.
El preu no inclou:

 

1

09:00h.

Sortida de camp en la que buscarem i identificarem rastres d’animals i pistes de la seva presència. D’aquesta manera sabrem quina fauna viu a la serra de Montsant i coneixerem els seu hàbits. Per altra banda identificarem plantes i arbres dels llocs per on passarem. Us tenim preparats una sèrie de jocs didàctics relacionats amb la natura que us sorprendran i divertiran. No us ho perdeu!

educació ambiental
Observant la natura
Observant la natura
Observant la natura
Observant la natura