Ribera d’Ebre
Destinació
Matí
Durada
Rutes temàtiques
Tipus activitats
Mínim: 4 famílies
PER A GRUPS

Per donar la benvinguda a la primavera i gaudir dels bonics paisatges de fruiters en flor!

“Activitats familiars al camp” és una nova proposta que ens delectarà amb la bellesa cromàtica dels camps de fruiters florits de l’Ebre.

És un moment únic de l’any en què el territori es vesteix de festa amb colors blancs i rosacis que omplin el paisatge d’una vistositat alegre.

I en aquesta activitat també farem jocs didàctics per a grans i per a petits. I explicarem les llegendes més fantàstiques de l’Ebre.

Una festa de colors

A principis de primavera els conreus d’arbres fruiters de la Ribera d’Ebre es vesteixen de colors blancs i rosacis. De manera que, els paisatges s’acoloreixen vistosa i alegrement. Per tant, la natura conreada ens avisa de l’arribada de la radiant primavera!

Són moments únics de l’any que conviden a caminar per entre conreus de fruiters. I també a pujar a talaies des d’on albirar impressionants panoràmiques on destaca el fantàstic espectacle cromàtic. Tot un regal per la vista!

Primer són els ametllers. Desprès segueixen presseguers, nectarines, pruneres i també cirerers. Quan arriba el moment òptim els borrons inflats comencen a esclatar. De manera que, depenent de la varietat, s’inicia el naixement gradual de multitud de flors. El territori de l’Ebre s’inunda d’una resplendor acolorida. La vida vegetal es deixa sentir amb força.

Activitats familiars al camp de fruiters florits

En aquesta nova proposta “activitats familiars al camp” us oferim la possibilitat de viure aquest espectacle visual amb excursions a peu per conreus de fruiters. I també amb visites a llocs alterosos on poder tenir perspectives àmplies del paisatge. Tenim preparats els millors llocs on poder realitzar les fotografies en família més originals. I també poder captar interessants seqüències dels paisatges acolorits.

També us explicarem contes i llegendes interessants dels pobles de la Ribera d’Ebre. I a més, farem jocs didàctics i molt divertits per a tots.

Aprofitem aquests moments únics de l’any!

Vivim aquesta experiència plena de color i alegria!

Població de trobada: Benissanet
Comarca: Ribera d’Ebre
Espai Natural:
El preu inclou:
Activitat guiada. Assegurances
Reportatge fotogràfic

 

Informació addicional

PREUMenors de 12 anys: gratuït
1

Activitats

Una excursió plàcida i plena de color
Aquesta excursió a peu relaxant us encisarà. El recorregut és planer i plàcid. Alterna els camps de fruiters amb el bosc de ribera del riu. La radiant resplendor acolorida dels conreus inunda de pau i bellesa tot l’entorn. Per viure una experiència positiva en família! Passar-s’ho bé i fer les millors fotos!

Distància itinerari:  7 km.
Desnivells acumulats: +25 -25

.
Paisatge idíl·lic des de les altures 
Des d’un lloc carregat d’història i envoltat de penya-segats, podrem fruir de l’amplitud dels paisatges acolorits de la Ribera d’Ebre. Des d’aquest indret la terra s’inunda d’una lluminositat especial.

Els camps mostren la seva vitalitat cromàtica. I com a decorat de fons sobresurten imponents les muntanyes del massís de Cardó i els Ports. Tot plegat permet copsar les millors imatges d’aquest racó fantàstic del sud de Catalunya.

ACTIVITATS FAMILIARS AL CAMP 03
ACTIVITATS FAMILIARS AL CAMP 03
ACTIVITATS FAMILIARS AL CAMP
ACTIVITATS FAMILIARS AL CAMP
ACTIVITATS FAMILIARS AL CAMP