Catalan Spanish English German French Italian
 

Activitats Setmana Santa

Muntanyes del Baix Maestrat

EXCURSIONS-SETMANA-SANTA-25
La Tinença de Benifassà
està inclosa dintre de la comarca del Baix Maestrat. Constitueix un territori muntanyós irrepetible per la seva valuosa composició orogràfica, hidrogràfica, de flora i vegetació. Hi podem trobar gran quantitat d’interessants punts panoràmics.

EXCURSIONS-SETMANA-SANTA-15

La humanització d’aquest indret en temps passats ens ha llegat un ric patrimoni etnogràfic i històric, harmoniosament articulat amb els elements naturals. Aquest fet ha configurat un paisatge cultural de gran singularitat amb un excepcional estat de conservació.

EXCURSIONS-SETMANA-SANTA-21 EXCURSIONS-SETMANA-SANTA-19

La Tinença té uns paisatges de muntanya molt originals que captiven. Uns paisatges fascinants que cal recórrer amb l’ànima i els sentits ben oberts. Amb les propostes que us oferim caminarem per senders que en altres temps foren utilitzats per la gent de la muntanya i coneixerem bells indrets envoltats d’una natura plena d’esplendor.

EXCURSIONS-SETMANA-SANTA-17-2

Activitats previstes
Dijous dia 2 d’abril farem un recorregut per la Tinença visitant diversos pobles, punts panoràmics i indrets interessants. Anirem a dinar a un restaurant per tal de tastar la cuina de muntanya de la comarca.
.
Divendres dia 3 pujarem al segon cim més alt del conjunt muntanyós dels Ports. Es tracta del cim d’En Canader, amb 1.393 m d’altitud. L’itinerari, que és circular, partirà de la població del Boixar i ens anirà descobrint masos, contruccions de pedra seca i fonts d’aigua de la muntanya.

Dissabte dia 4
portarem a terme un itinerari de senderisme per caminar per la serra de la Creu. El traçat d’aquesta excursió circular ens permetrà descobrir petits poblets i antics masos que en temps passats foren l’estructura de poblament d’aquestes terres.
..
Diumenge dia 5 farem una excursió per pujar a un dels cims més emblemàtics dels Ports. El tossal dels Tres Reis és un lloc de llegenda envoltat d’unes panoràmiques excepcionals.
.
+ informació detallada de cada activitat
Preus activitats guiades:
Els 4 dies: 60 €.
3 dies: 45 €.
2 dies: 33 €.
1 dia: 18 €.