Catalan Spanish English German French Italian
 

Activitats per la revetlla

Els ritmes naturals de la natura
A la nostra societat, la majoria de persones viuen allunyades de la natura i dels seus cicles.
El Sol i la Lluna, amb els seus cicles temporals, marquen diferents estadis naturals determinants per als humans, pels altres animals i pel conjunt de la natura. Aquesta incidència, coneguda des de temps immemorials, feia que els nostres avantpassats rendissin culte al Sol, a la Lluna, a diversos estels i al conjunt de forces de la natura.

ACTIVITATS-REVETLLA-SANT-JOAN-008
La força del solstici d’estiu
El solstici d’estiu marca el punt de màxima alçada del Sol en referència a l’horitzó. Aquest esdeveniment astronòmic coincideix amb una major moviment a la natura, on els animals i les plantes, i també les persones, aprofitem el bon temps per aconseguir una major activitat enmig d’una evident vitalitat. Des de la més remota antiguitat, era pel solstici d’estiu quan les civilitzacions de la Mediterrània celebraven festes en honor a la natura.

SENDERISME-NOCTURN-MONTSANT-CATSUD-072
Tradicions que cal mantenir
Els temps actuals fan que es vagin perdent moltes tradicions d’aproximació a la natura, però també és freqüent que l’acció decidida de persones i col·lectius aconsegueixi la seva recuperació. Només fa falta una mica d’empenta i il·lusió per viure experiències carregades de simbolisme.

POSTA-DE-SOL-23-06-12
ACTIVITATS-REVETLLA-SANT-JOAN-001 Una proposta diferent
Des de Catsud cada any organitzem activitats que coincideixen amb els solsticis i els equinoccis. Pel solstici d’estiu cerquem llocs idonis per apropar-nos a la natura i punts privilegiats on gaudir de la majestuosa posta de sol i del sumptuós cel estelat.

Envoltats de natura i tranquil·litat portem a terme activitats dintre d’un ambient lúdic i enriquidor. Naturalment, la gresca i el bon humor no hi falten a la nit més màgica de l’any.

Més informació “La nit + màgica de l’any”